Wishlist

Ik hou van luxe en aandacht, dat verdien ik ook. Ik geniet ervan om heerlijk  in de watten gelegd te worden, verwend te worden en om al je aandacht te krijgen. Natuurlijk wil je ook graag mijn tijd en aandacht, maar jij bent natuurlijk niet de enige die dat wil. Verwen me daarom eens extra en laat me zo weten dat je aan me denkt tussen onze sessies door, of zelfs voordat we elkaar hebben ontmoet. Misschien wil je me wel gewoon graag zien in een kledingstuk dat jij voor me hebt gekocht.

Kijk eens op mijn wishlist Gifthero.com/MistressEve . Hier vind je al mijn wensen voor mijn kinky en vanille lifestyle. Ben niet bang dat je het niet kunt veroorloven om iets voor me mee te nemen, of op te sturen. Voor elk budget staat er wat bij.

Paysafecard codes en digitale giftcards kun je mailen naar mrs.eve.mistress@gmail.com en kado’s kunnen opgestuurd worden naar Domination Palace, t.a.v. Mistress Eve, Eindhovenseweg 150, 5552 AG Valkenswaard, of neem een verrassing mee naar je volgende sessie. Zo kan je meteen zien hoe fijn ik het vind dat je aan me hebt gedacht voorafgaand aan onze afspraak.
.

previous arrow
next arrow
Slider
error: Content is protected !!