Mistress Eve

“Ik ben me bewust van de macht die ik heb over mannen. Voor een blik of glimlach doen ze veel, heel veel. Ik vind het heerlijk om hiermee te spelen, met jou dus. Ik maak van mannen slappe, willoze wezens. Ik geef je hoop en laat je hele lijf vol lopen van verlangen en geiligheid, om vervolgens zonder dat je het aan ziet komen te stoppen met het verleiden en je compleet te negeren. Totdat je de hoop nét hebt opgegeven, of totdat ik me verveel… en dan begint het spel weer van vooraf aan.”

Ik ben een sensuele Meesteres met een natuurlijke dominantie. Door mijn vanzelfsprekende aantrekkingskracht kan je niet anders dan me te dienen en aanbidden. Ik ben stijlvol, mysterieus en ik zal je teasen en gek maken van verlangen. Laat je door mijn dominantie en looks verleiden.

Maar vergis je niet, ik heb zeker ook een sadistische kant. Ik geniet ervan om je te zien kronkelen van ongemak, gêne en pijn. Door middel van o.a. zwepen, electro, naalden of CBT. Elke zucht, of kreun van pijn brengt een lach op mijn gezicht. Ik zal elke centimeter van je lichaam en geest gebruiken en misbruiken alleen voor mijn plezier.

Wil jij gedomineerd worden, vernederd en verleid worden door een onbereikbare, sensuele en dominante Meesteres? Wil je genomen worden door een heerlijke grote voorbind dildo? Wie weet mag je alleen aan mijn voeten op de grond liggen, likkend aan mijn hakken en laarzen. Me aanbidden terwijl ik op je neerkijk.

Durf jij je te begeven in mijn wereld van pijn, plezier en genot? 
Laat je toewijding blijken, boek een sessie en laat zien dat je mijn aandacht waard bent.

BDSM draait om vertrouwen en controle durven en kunnen loslaten. Vooraf aan een sessie bespreken we altijd wie je bent, wat je zoekt en wat je wens is voor dat moment. Uiteraard blijf ik binnen de vooraf besproken harde grenzen.

Lees ook eens deze verhalen van gasten en hun ervaringen met mij als hun Meesteres.

Je kan bij mij terecht voor een allereerste soft en erotische sessie, of een harde sessie voor de doorgewinterde BDSM-er met bijvoorbeeld trampling, ballbusting en zweepslagen. Alles is bespreekbaar, dus schroom niet om aan te geven waar je naar op zoek bent. Alleen wanneer we eerlijk en open communiceren, komen we tot een sessie die voor beide prettig is en voldoening geeft.

Ik speel in real life in diverse Studio’s in Nederland en België. Binnenkort komt er een agenda online zodat je kunt zien waar ik op welke dag ben. Voor alsnog is die er niet en mag je hierover contact met me opnemen via WhatsApp of Mail.

Online is er ook veel leuks mogelijk. Zo kan je bij mij terecht voor een opwindende sessie via Skype, of chat en kan je me je laten verleiden en teasen op mijn OnlyFans.

previous arrow
next arrow
Slider

error: Content is protected !!